Kontakt oss / Timebestilling

Du kan bestille time via e-post (post@torshovpsykologene.no) eller kontaktskjemaet nedenfor. Du hører fra en av psykologene så snart vi har mulighet, vanligvis innen få dager. Dersom du ikke hører fra oss kan det være at eposten vi har sendt deg har havnet i ditt spamfilter. Send derfor en epost til oss om du ikke hører fra oss innen kort tid. Dersom du har ønske om å gå til en bestemt psykolog, så kan du også skrive det i meldingen under. All informasjon som du oppgir er taushetsbelagt og vil bli behandlet med konfidensialitet.

NB: Timer som avbestilles senere enn to arbeidsdager i forveien må betales i sin helhet. For mer informasjon om de formelle rammene rundt terapien, som taushetsplikt, journalføring, kontakt mellom timene, etc. kan du gjerne titte på følgende dokument: Brev til nye klienter.


I akutte eller alvorlige tilfeller, anbefaler vi å oppsøke det offentlige helsevesenet. Dette gjelder spesielt ved selvmordsfare, mistanke om psykose/hallusinasjoner, omfattende rusmisbruk og situasjoner preget av alvorlig vold. Ta kontakt med din bydel eller fastlege for informasjon om hvor du kan henvende deg, eventuelt ring Oslo legevakt (telefon 22 93 22 93).